• Healthy Beauty,  YOUTH

    Full Range of Shaklee Youth Skincare – Why you will love them!

    A powerful skincare products come from a powerful ingredient. I believe Shaklee has invested a lot to come up with this powerful range. Hence the 8 years of development of this skincare range. With eight patents and patents pending, YOUTH is designed to help you look younger longer without the use of harmful ingredients. The results are in and people are thrilled that they are looking as young on the outside as they are feeling on the inside. You can just tell by the testimonial that I have shared in my previous post. In this post, I will share the full range of YOUTH skincare, but first, I need to…

  • Uncategorized

    Shaklee YOUTH Skincare

    How would you feel if… You have a skincare that works for ALL your skin problems? How would you feel if… You have a skincare that can make you look younger by a decade? How would you feel if… You have a skincare that not just work effectively but also it is VERY safe? I would definitely want it. Well, look no further because Shaklee has just launched its 8 years of research and development skincare called YOUTH! Last month, Shaklee has just launched it skincare range, a breakthrough in skincare industry in our Shaklee Business Leader National Conference (BLNC). All the leaders got to buy 3 sets each to…

  • Uncategorized

    SHAKLEE BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE 2018

    3/2/2018 yang lepas, Shaklee adakan Business Conference 2018  untuk leader mereka di Sunway Convention Centre. Semua business leader yang layak akan dijemput untuk menghadiri National Conference ni. Maksudnya, leader yang consistent sahaja yang layak dapat invitation. Siapa yang dapat kira hebat lah. 😁 Ini merupakan sebahagian dari team besar Shaza, SDFG. Setiap tahun, Shaklee Malaysia mesti berikan kelainan dan improvement untuk leader mereka. Tahun ni merupakan launching produk skincare Shaklee yang terbaru : YOUTH. Tema BLNC kali ni adalah BREAKTHROUGH! Dalam hidup kita ni, of course kita akan sentiasa hadapi halangan, cabaran yang menghalang kita untuk terus maju. Tapi untuk berjaya, kita mesti ‘pecahkan’ tembok halangan tu walau apa pun…

  • Healthy Beauty,  Shaklee Health

    CoqTrol Plus – Coq10 terbaik di pasaran

    Ada tak salah satu simptom di bawah yang anda sedang alami? Sering berasa penat? Selalu berasa mengantuk semasa di pejabat walaupun dah tidur dengan mencukupi? Ayah mempunyai masalah darah tinggi, masalah lemah jantung? Kulit sentiasa kusam? Masalah jeragat dan jerawat? Mudah lupa? Mencari Coq10 untuk meningkatkan peluang kehamilan? Apa yang kita perlukan adalah CoQ10 untuk meningkatkan penghasilan tenaga di dalam sel. Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel…

  • Uncategorized

    10 SEBAB KENAPA SHAZA PILIH SHAKLEE

    Rasanya dah buat business 3 tahun ni tapi masih belum lagi share kenapa Shaza resign dan pilih Shaklee sebagai career. Ianya bermula lepas Shaza consume shaklee untuk masalah senggugut Shaza yang sangat teruk. Lepas tu, Shaza continue dengan Set Hamil Shaklee untuk anak pertama. Dari situlah Shaza mula jatuh cinta dengan produk Shaklee 💚 Shaza percaya ramai yang dah pernah guna produk Shaklee mesti tahu manfaat dan rasai sendiri “positive effect” shaklee. Tapi itu bukanlah sebenarnya sebab utama Shaza pilih Shaklee. Masa awal-awal Shaza pilih Shaklee, Shaza nampak bisnes ni mudah. Mudah dibuat, mudah untuk di duplikasi dan ianya lebih dari sekadar jual beli sahaja. Ok, 10 sebab kenapa Shaza pilih…

  • Uncategorized

    Back Again

    OMG. There’s a new post. Masha-Allah, can’t believe it’s already the end of the year now and I haven’t update since my last post. Ok, lets focus on the fact that I am here typing away. Alhamdulillah, I have given birth to a beautiful baby boy, 8 months ago. Yes he is ALREADY 8 MONTHS! He is very much healthy, Alhamdulillah. I really need to have a post about him. At 8 months, he loves to crawl (pretty fast too). He has 6 teeth now and he loves to bite anyone that comes along his way. He is loved by two of his big sisters. The second one, Sumayyah, that…

  • Family

    Singapore Zoo

    My husband and I thought it would be a great idea to bring the kids for a short trip. Since February was their birthday month and I’m going to deliver soon,  we thought it would be a great trip for both me and the kids. Last trip before I’m going into confinement mode. So we instantly thought Singapore Zoo would be the best place since both the kids (and the parents) loveee animals. The last time we went, Safiyyah was only 1 year plus and she was sleeping the whole trip. Lol So last weekend, Singapore Zoo it is! Singapore Zoo hasn’t changed a bit. It was still the same,…

  • Family

    The Birthday Girls

    Yesterday, we had a small dua selamat and birthday celebration for our February babies. Yes, they were born in the same month. So yay, senang Ummi celebrate sama-sama. Safiyyah is 4 years old and Sumayyah is turning 2! We weren’t thinking of having a birthday celebration at first place but since Kakak insist on having a pony birthday cake, so we just invite few of our relatives for a small get together. Since husband has been busy flying these days, we had to allocate one of his working day. Yes!! He was working in the morning, as early as 5am, ran to get the cake in Melawati after work and back…

  • Shaklee

    Dynamic Family Achiever Night Award 2016/2017

    Setiap tahun, team Shaza SDFG (Shaklee Dynamic Family Global) akan mengadakan dinner untuk meraikan achievers untuk tahun 2016/2017. Dari segi peningkatan volume, leaders dan overall performance. Alhamdulillah tahun ni tahun ke 3 Shaza bersama SDFG. Yang paling lucu nya, out of those 3 years, 2 kali Shaza pregnant masa attend dinner ni. Seronoknya bila datang ke dinner macam ni, semua team dari satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak turut hadir. So memang meriah!! Dengan performance pon dari kami juga. InshaAllah tahun 2017 will be a year of GROWTH!   Target Shaza tahun ni untuk naik Master Coordinator!! Doakan Shaza, ya 🙂 Me at 30 weeks 🙂 Love, Shaza