Pengalaman Bersalin Anak ke 4 di Hospital Andorra

Pengalaman Bersalin Anak ke 4 di Hospital Andorra

Assalamualaikum wbt. Post yang sangat overdue. Surayyah pon dah nak masuk satu tahun bulan depan. Selalu memang tak ada je masa nak update blog. Asalkan Shaza guna laptop, ada je yang join sekali. Sejak PKP ni, boleh lah selit-selit masa sikit untuk update blog. Ok,...

read more
#DUDUKDIRUMAH

#DUDUKDIRUMAH

Bila kita tiada pilihan untuk keluar, jujurnya memang struggle. Struggle bila nak beli barang-barang untuk keperluan harian. How do people stock up their stocks? Paling lama barang boleh tahan bila beli adalah 5 hari, kemudian kena keluar semula untuk beli barang...

read more
NUTRIFERON – IMMUNE BOOSTER SEMULAJADI

NUTRIFERON – IMMUNE BOOSTER SEMULAJADI

Dulu, asalkan sakit sahaja, Shaza mesti akan ambil panadol. Tapi sejak dah kenal Shaklee, Shaza dah tak lagi ambil panadol.  Panadol mempunyai side effect kepada tubuh kita. Kenapa pilih panadol sedangkan kita mempunyai alternatif lain,kan? Shaza dah lama tinggalkan...

read more
Alfalfa Complex – Raja Segala Tumbuhan

Alfalfa Complex – Raja Segala Tumbuhan

Alfalfa Complex merupakan Formula shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr Shaklee dalam tahun 1950an. Diperbuat daripada tanaman Alfalfa (Medicago sativa) secara organik di california yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja...

read more
B Complex – Vitamin B yang Lengkap

B Complex – Vitamin B yang Lengkap

  Para saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semula jadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini kerana, asid folik yang emula jadi tidak mudah untuk diserap oleh tubuh, dan hampir 99%...

read more
Garlic Complex – Bawang Putih yang Premium

Garlic Complex – Bawang Putih yang Premium

Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas. Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang...

read more

YOUR SHAKLEE CONSULTANT

advertisement

MOM OF FOUR

Hi. Saya Shaza. Bekerja dari rumah sejak 2013. Suka travel dan enjoy good food.

Seorang Shaklee Leader, Founder kepada team #ADT, #businesswithADT

“Life is not about waiting for the storm to pass but learning to dance in the rain”

PEMBELIAN MELALUI SAYA

Click picture

100 YEARS OF INNOVATION

Why I chose Shaklee (click picture)

FREE MEMBERSHIP AND CASH REBATE

Click picture for more info

DAFTAR SEBAGAI AHLI SEKARANG

BLOG ARCHIVE

ADT ACADEMY

Open chat
1
Nak harga ahli ?
Hello 👋
Berminat nak dapatkan harga ahli?
Powered by