ABOUT ME

Bermula Dengan Shaklee Effect

Semuanya bermula bila Shaza rasa sendiri Shaklee Effect pada tahun 2010 – masalah senggugut Shaza pulih selepas 5 tahun. Masa tu daftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapatkan produk pada harga ahli. Selepas berkahwin dan disahkan hamil, Shaza teruskan mengambil Set Hamil Shaklee. Sampai lah rasa sekali lagi Shaklee Effect selepas bersalin. Luka cepat sembuh, bertenaga dan baby Alhamdulillah senang sangat dijaga waktu berpantang. Sejak dari pengalaman melahirkan anak pertama, Shaza consistent amalkan supplemen Shaklee sehingga anak ke-4

Alhamdulillah dapat berikan susu badan kepada keempat-empat anak sepenuhnya

Ingat lagi sebelum adanya Youth, masalah jerawat memang teruk sangat. Selepas Youth launch di Malaysia, Shaza nekad untuk mencuba Youth. Alhamdulillah tiada lagi masalah jerawat. Kulit dah tak sensitive macam dulu lagi. Parut-parut yang lama dah semakin hilang. Kedutan dan dark circle di mata juga semakin hilang.

I share because I care.

Shaza percaya ramai lagi yang sedang mencari solusi untuk masalah kesihatan mereka. Masih mencari produk yang selamat untuk digunakan dan berkesan. Baik untuk anda, baik untuk keluarga dan baik untuk alam sekitar.

If I can experience all this effect with Shaklee, you can too.

Berhenti sebagai seorang Engineer

Selepas pengalaman melahirkan anak sulung, dari situlah Shaza mula berkongsi pengalaman Shaza kepada ahli keluarga dan rakan-rakan. Bonus pertama yang saya terima dari Shaklee adalah RM 60. Dari situ, Shaza mula nampak peluang Shaklee untuk menjana side income.

Sejak tahun 2014 sehingga kini, Shaza membina perniagaan Shaklee secara full-time.

and I’m loving all the experience throughout these years.

Semuanya adalah untuk anak-anak. Shaza inginkan pekerjaan yang flexible, yang boleh dilakukan di mana-mana sahaja, tidak perlu Shaza menyimpan stok yang banyak dan unlimited income.

And Shaklee fits all the criteria. 

Self-Development Program

Satu perkara yang buat Shaza tertarik dengan business Shaklee, selain daripada background company yang kukuh adalah support system daripada team. Team yang bagus adalah team yang sentiasa konsisten mengadakan kelas dan seminar untuk business partner mereka. Both online dan offline.

“Help others achieve their dreams and you will achieve yours”

Seminar yang disediakan untuk semua Shaklee business leaders

 

Unlimited Income 

Jangan hadkan income kita pada satu cabang sahaja, banyakkan cabang sahaja, banyakkan cabang income anda supaya anda boleh ada simpanan untuk masa depan.

Ini adalah antara bonus agen Shaklee.

Income seorang Master Cordinator. Rank tertinggi dalam Shaklee.

Sebenarnya, apa yang kita nak kita boleh capai with the power of our mind. Bila minda kita positif dan kita yakin kita mampu buat, Yesss kita memang boleh  buat. Big why anda mesti besar, ini yang akan mendorong anda untuk membuat tindakan LUAR BIASA.

Bayangkan dengan pelaburan RM 35 sebagai ahli Shaklee dapat memberikan anda pulangan yang berganda-ganda.

Kejayaan adalah milik semua yang berusaha. Maka berusahalah tanpa jemu, Allah hitung setiap keringat anda. Genggam kuat jangan lepas impian anda.

Jom mulakan langkah pertama.

Semoga kejayaan milik kita semua.

“You deserve a life you love by being the BEST version of youself”

 

 

 

Open chat
1
Nak harga ahli ?
Hello 👋
Berminat nak dapatkan harga ahli?
Powered by