• B Complex,  GLA Complex,  Ostematrix,  Women's Health

    Suatu Ketika Saya Pernah Putus Asa

    8 tahun yang lepas, Shaza pernah mengalami masalah senggugut yang sangat teruk. Setiap kali hujung bulan, mesti hati ni berdebar-debar. Bila tanda-tanda seperti sakit belakang, cramp, pening-pening dan rasa sengal-sengal badan tu dah mula rasa, Shaza dah tahu dah lagi sehari dua ni mesti period datang. Selalunya 2 hari yang pertama adalah paling teruk. Memang tak boleh nak gerak mana. Baring je satu hari. Kalau dulu masa time Foundation sampai dah habis Degree, asalkan period je Shaza akan MC. Lama, kan menderita dengan masalah senggugut ni. Ngeri bila teringat balik. Itu belum kes pengsan tengah-tengah mall sebab tiba-tiba pitam. Tak kelakar juga pitam tengah-tengah mall sorang-sorang. Pernah sekali sebab rasa…

  • Ostematrix,  Produk

    Ostematrix – Supplement untuk Kesihatan Tulang Anda

    Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%. Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi 7 nutrien penting :┬ákalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu di ambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan supplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan Anda Memerlukan Lebih Daripada Kalsium untuk Tulang Yang Kuat Kalsium – Bahan asas untuk membina tulang Magnesium – Membantu menghantar kalsium kepada tulang Boron – Membantu metabolisme tulang Vitamin D – Merangsang penyerapan kalsium Kuprum, Zink and Mangan – Mengaktifkan enzim yang membantu…