• Uncategorized

    Shaklee YOUTH Skincare

    How would you feel if… You have a skincare that works for ALL your skin problems? How would you feel if… You have a skincare that can make you look younger by a decade? How would you feel if… You have a skincare that not just work effectively but also it is VERY safe? I would definitely want it. Well, look no further because Shaklee has just launched its 8 years of research and development skincare called YOUTH! Last month, Shaklee has just launched it skincare range, a breakthrough in skincare industry in our Shaklee Business Leader National Conference (BLNC). All the leaders got to buy 3 sets each to…

  • Uncategorized

    SHAKLEE BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE 2018

    3/2/2018 yang lepas, Shaklee adakan Business Conference 2018  untuk leader mereka di Sunway Convention Centre. Semua business leader yang layak akan dijemput untuk menghadiri National Conference ni. Maksudnya, leader yang consistent sahaja yang layak dapat invitation. Siapa yang dapat kira hebat lah. ? Ini merupakan sebahagian dari team besar Shaza, SDFG. Setiap tahun, Shaklee Malaysia mesti berikan kelainan dan improvement untuk leader mereka. Tahun ni merupakan launching produk skincare Shaklee yang terbaru : YOUTH. Tema BLNC kali ni adalah BREAKTHROUGH! Dalam hidup kita ni, of course kita akan sentiasa hadapi halangan, cabaran yang menghalang kita untuk terus maju. Tapi untuk berjaya, kita mesti ‘pecahkan’ tembok halangan tu walau apa pun…

  • Uncategorized

    10 SEBAB KENAPA SHAZA PILIH SHAKLEE

    Rasanya dah buat business 3 tahun ni tapi masih belum lagi share kenapa Shaza resign dan pilih Shaklee sebagai career. Ianya bermula lepas Shaza consume shaklee untuk masalah senggugut Shaza yang sangat teruk. Lepas tu, Shaza continue dengan Set Hamil Shaklee untuk anak pertama. Dari situlah Shaza mula jatuh cinta dengan produk Shaklee ? Shaza percaya ramai yang dah pernah guna produk Shaklee mesti tahu manfaat dan rasai sendiri “positive effect” shaklee. Tapi itu bukanlah sebenarnya sebab utama Shaza pilih Shaklee. Masa awal-awal Shaza pilih Shaklee, Shaza nampak bisnes ni mudah. Mudah dibuat, mudah untuk di duplikasi dan ianya lebih dari sekadar jual beli sahaja. Ok, 10 sebab kenapa Shaza pilih…

  • Uncategorized

    Back Again

    OMG. There’s a new post. Masha-Allah, can’t believe it’s already the end of the year now and I haven’t update since my last post. Ok, lets focus on the fact that I am here typing away. Alhamdulillah, I have given birth to a beautiful baby boy, 8 months ago. Yes he is ALREADY 8 MONTHS! He is very much healthy, Alhamdulillah. I really need to have a post about him. At 8 months, he loves to crawl (pretty fast too). He has 6 teeth now and he loves to bite anyone that comes along his way. He is loved by two of his big sisters. The second one, Sumayyah, that…

  • Uncategorized

    #29weeks

    Alhamdulillah, sekarang ni Shaza dah week 29 of pregnancy. Officially in my third trimester now. 3 more months to go!!! InshaAllah Ya Allah. Cepatnya rasa pregnancy kali ni. Kadang rasa pelik juga kenapa pregnancy kali ni dirasakan cepat sangat. Mungkin juga sibuk menguruskan semua benda sampai tak rasa dah masuk 7 bulan. But Im enjoying this pregnancy so much. Subhanallah. Im enjoying all the little kicks that this lil baby is giving me especially at 5 o’clock in the morning. I’m enjoying the bonding time when both the sisters talking to my belly as if the baby is listening to them. I’m enjoying the sudden food craving. I’m enjoying being important…

  • Uncategorized

    Hello 2017!!

    Happy New Year Guys!!! I know, it’s already midst of January and I am still not writing ANY post yet on my blog. So much pressure. Anyway, this year… Turning 30, I have a new resolution. To start blogging… AGAIN. Ok, let’s start with my RESOLUTION for year 2017. To start eating healthily – I have always been conscious of what I eat. And in year 2016, I have slowly change the way I prepare my food. For example, from deep fried fish, now I love to grilled them (minyak mahal,kan plus it is more healthy). Basically I am more into ‘pantang food’ these days. I am not sure if it’s…