www.shazas.com

motherhood | self-growth | wellness

Quick contact info

Lorem ipsum dolor sit amet, the administration of justice, I may hear, finally, be expanded on, say, a certain pro cu neglegentur. Mazim.Unusual or something.

2130 Fulton Street, San Francisco
support@test.com
+(15) 94117-1080

Kerja Dari Rumah Tanpa Modal

Kerja Dari Rumah Tanpa Modal

Hi!

Tengah mencari bisnes yang boleh dibina dari rumah?

Shaza juga masa mula-mula mencari peluang menceburi bisnes, salah satu kriteria ialah ia tak memerlukan komitmen yang tinggi, tiada overhead cost yang akan membebankan di masa hadapan.

Nak tahu tak bisnes apa?

Bisnes Yang Fleksibel

Bisnes ni boleh dilakukan di mana-mana sahaja. Kerja dari rumah, cafe, dalam kereta pon boleh. Yang penting kita ada kesungguhan untuk buat. Ia juga boleh dibuat secara part time dan fulltime tapi masih boleh dapat income.

Berapa yang anda nak, anda lah decide

Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Bekerja Dari Rumah?

1.Boleh dijalankan di mana-mana saja

Walaupun kerja dari rumah senang dan mudah, bila nak bertukar angin, kita boleh cafe hopping saja.

Sambil tunggu anak habis sekolah, kadang kita tukar angin untuk buat planning dekat cafe.

2. Modal Rendah

Yup! Bisnes Shaklee ni boleh mula dengan modal RM 35! Daftar ahli dah boleh terus berniaga. Sangat straight forward. Walaupun anda hanya hanya ingin jadi ahli untuk makan sendiri, anda boleh terus jalankan bisnes terus tanpa perlu bayar yuran lain. Tapi pendapatan boleh berlipat kali ganda.

3. Tidak perlu simpan stok

Bagi penghantaran produk kepada customer, sistem website Shaklee dan sistem pengeposan Shakee sangat effective. Customer order dan letakkan order di dalam sistem, Shaklee akan menguruskan 100% penghantaran kepada pelanggan.

Kadang bila rasa nak pergi ke office untuk collect produk, pon boleh. Nak buat stok sikit di rumah pon boleh. Tiada paksaan. Ikot kehendak dan keselesaan masing-masing. Macam produk ni, semuanya dah dibayar. Esok, kita pack dan COD kepada customer saja.

Tapi paling seronok pergi ke office, anak-anak lah.

Sebab dapat pau Ummi vitamin favourite dia sekali.

4. Syarikat yang Kukuh, Produk Yang Berkualiti

Shaklee Cooperation telah bertapak di dunia selama 100 tahun. Ia sebuah syarikat yang kukuh dan telah memberikan ruang dan peluang untuk jutaan rakyat menikmati hasil perniagaan dan kerjaya seumur hidup untuk bekerja dari rumah.

5. Income Yang Best

Kenapa Shaza pilih bisnes ni sebab saya tak perlu pilih untuk sihat atau untuk mencari income juga sebab bila kita sendiri yang dah jatuh cinta dengan produk, kesihatan pon lebih baik, ia secara tak langsung menjadi peluang kita untuk dapat income yang banyak bila kita mula mengembangkan team kita.

Bukan sahaja dapat bonus persendirian, kita juga boleh dapat bonus yang besar dari leadership bonus!

Best tak dapat income macam ni setiap bulan? Bekerja dari rumah atau dari mana-mana pon boleh dapat dan enjoy extra income

Jom Jana Income Dari Rumah Dengan Shaklee

Leave a Reply